Sant Jordi

Hola families!

 Que us ha semblat la nostra exposició de tots els treballs realitzats aquests dies? esperem que us hagin agradat molt. Els nens i nenes estaven molt contents quan ho han vist tant ben posat al passadís…i a més a més els pares ho podrien veure!!

Per als que no heu pogut venir, no us preocupeu que hem pensat en vosaltres i…hem penjat fotografies, així que…endavant clickeu, mireu i comenteu! http://cid-15edb8910f69cf9e.skydrive.live.com/browse.aspx/Exposici%C3%B3%20treballs%20SANT%20JORDI%202009?ct=photos&sa=972389202

Demà ens espera un dia molt festiu…pel matí anirem a la rambla, a la tarda cantarem i menjarem coca amb xocolata i celebrarem tots plegats la diada de Sant Jordi.

 Un petó a tots vosaltres!

8 thoughts on “Sant Jordi

 1. Sònia Lozano Regué

  Quina pena que no hem pogut veure tota l’exposició. Sort que quan he anat a recollir a l’Oriol ja tenieu coses muntades i l’Oriol me les ha ensenyat!! Tot super bonic, m’ha agradat molt i la veritat és que heu treballat de valent. Demà l’Oriol no vindrà a l’escola i té molta pena perquè vol venir per Sant Jordi però jo ja li he dit que no pateixi que divendres ja treurà la rosa, i que la mama estarà igual de contenta. Té una mica conjuntivitis arrel d’una pestanya que se li va clavar, pot venir a l’escola perquè no és contagiosa però m’han dit que millor que no li doni molt l’aire. I com demà féu sortida i estareu molt a l’aire lliure ja el portaré divendres per si un cas. Pobre Oriol sempre es perd lo millor!!! Apa, ja us he informat i fins divendres!!!!!

 2. montse

  montse mare pau p4b
  hola quina passada els treballs que heu fet aquets dies. Tinc ganes de que sigui sant jordi. el pau ens ha dit que dema aneu d’excursio a la rambla i que li donaran un llibre??? m’ha dit que hem donara una rosa. Que en comprara una i el pare la pagarà!! santa inocencia. Bueno nois i noies espero que dema us donguin a tots el llibre o la rosa, el que mes us agradi. Tambe quina passada els dibuixos del museu. Espero que els pengeu al passadis.
  salutacions a tots.

 3. Jose

  Hola Sònia, em sap molt de greu que l’Oriol estigui malalt. Si vols reservar-lo demà al matí, i a la tarda portar-lo, ja que a la tarda vindra la ratoliva i presentara al pompec, i despres es donarà coca i xocolata. Tú mateixa, si dius que no es contagiós, a lo millor a la tarda et va be portar-lo. Això ja ho veuràs, en el cas de que no vingui, que no es preocupi que jo li guardo totes les coses que ha fet. Una abraçada per l’Oriol

 4. Jose

  Hola a tots i totes,
  el que comenten els nens de donar un llibre, és perquè a la parada que monta la cooperativa abacus, si la van a visitar les escoles els hi regalen un llibre, per això èl que comenten els nens. Nosaltres hi anirem demà a donar una volta per la rambla i de pas, a veure quin llibre ens regalen.

 5. Sònia Lozano

  Hola Jose,
  A la tarda m’és impossible perquè com a molt aviat podria portar-lo a les 16:00. Jo ja li he llegit el teu missatge i s’ha quedat més tranquil. De fet, avui el té molt millor. O sigui que en principi demà ja vindrà a l’escola. Apa que us ho passeu molt bé i us portin moltes roses!!!!!!!!

 6. Marta mare Júlia taurons

  Ahir la veritat es que em vaig quedar molt IMPRESIONADA amb la feina que heu fet!!! FELICITATS. La Júlia estava super contenta. Avui quan ho ha vist el papi s’ha quedat gratament sorpres igual que jo. Bé al final la Júlia em donara la rosa i la portare a la feina. El papa se’n portara el drac i aixi tots contents!!!
  Una abraçada
  Per cert, li he ensenyat les fotos del museu a la Júlia i esta desitjant anar-hi…

 7. Marta mare Júlia taurons

  Perdo, perdo… la Júlia vol que us digui que la coca i la xocolata estava mooooooolt bona… ummmmmmmmmmmmmmmm

 8. Jose

  Doncs, si les tutores us diem que els vostres nens i nenes, s’han esforçat molt per fer aquestes feines i tenen molta il.lusió quan fan treballs que s’emporten a casa. Avui, a la presentació del Pompec han cantat molt bé la cançó, us Felicitem a tots…. Després la coca i xocolata…. se l’han menjat molt bé…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *