Informacions

Hola a tots/es!

Bé com ja sabeu aquesta setmana tenim moltes coses a fer a l’escola…això ens agrada molt a tots nosaltres!

Demà dimecres 22 recordeu que podeu venir a veure els passadissos de l’escola on hi hauran exposats els treballs manuals que han fet els vostres fills/es de Sant Jordi. Segur que us agradaran molt, tots s’han esforçat moltíssim!

Avui, els cavallets de mar hem anat al Museu Victor Balaguer a fer una activitat de textures, us deixem algunes de les fotografies ja que alguns nens em preguntaven si les penjariem al bloc per mirar a la nit amb els pares!! (ens agrada que els nens també estiguin pendents del bloc!) així que…feu un click http://cid-15edb8910f69cf9e.skydrive.live.com/browse.aspx/Els%20cavallets%20de%20mar%20van%20al%20museu%20victor%20balaguer

I per últim…esperem que tots gaudiu de la diana de Sant Jordi. A l’escola dijous farem activitats variades: anirem a la rambla a mirar els contes i les roses, cantarem la cançó que hem après i menjarem coca i xocolatada! Que us regalin moltes roses i llibres!

18 thoughts on “Informacions

 1. Marta mare Júlia taurons

  Hola, hola… i tant que vindrem demà a fer una ullada.
  La Júlia ha anat explicant-me el que estàveu fent i estava tan il.lusionada per que la Sonia deia que ho feia “MOLT bé”!!! L’altre dia la Sonia li va dir que era molt guapa per que escoltava i feia el que ella deia (estava pletorica). Li he dit aquesta tarda que demà hi aniríem i s’ha passat tota l’estona preguntant: “mama, quan has dit que anirem? i el papa no podrà venir?” Al final s’ha quedat tranqui-la quan li he dit que li pot ensenyar al papa al dia següent abans d’entrar a acollida.
  I quins artistes que hi han als cavallets de mar!!! Van Gogh estaria segurament gelós si els veies, je, je… i com escoltaven les explicacions!!! Demà li ensenyaré a la Júlia que segur que li agradarà molt.
  Nenes, FELICITATS per totes les iniciatives que munteu!!!
  Petons a tothom i bona nit
  Per cert, a mi la rosa m’es una mica igual pero el llibre no el perdono mai je, je…

 2. Sònia Lozano Regué

  Quina passada he vist les fotos i han quedat superbé les làmines que han pintat. Demà a la tarda li ensenyaré a l’Oriol. I que es fa amb les làmines que han fet, es porten a l’escola??? Mare meva, quan jo era petita no féien activitats tan xulis.

 3. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola,

  No patiu que tindreu una nota sempre que sortim de l’escola. En relació a les lamines que fan, si que les portem a l’escola un cop s’han assecat, esperem que avui poguem anar a recollir-les i estiguin seques i així també ho podrem exposar al passadís i podreu veure-ho.
  Amb el pas del temps les activitats canvien i cada cop són molt més enriquidores, divertides i molt més profitoses i així que…intentarem sempre estar en actiu i proporcionar als nens totes les idees més innovadores que els hi poguem oferir.
  un petó i mil gracies per la vostra participació, suggeriments entre altres…ens son molt de profit per a les mestres.
  silvia

 4. Sònia Lozano

  Gràcies a vosaltres per estar sempre en contacte amb nosaltres i resoldre’ns els dubtes que tenim.I a sobre d’aquesta manera tan ràpida. Espero que l’any vinent també tinguem el bloc perquè si no em donarà algo!!!!!!!

 5. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Sonia,

  Si el bloc té tanta activitat es gracies a la vostra participació ja que ens animeu a seguir endavant i a seguir utilitzant-lo encara que ho fem des de fora de les hores lectives a l’escola. L’any vinent…a veure que passa amb el bloc!! Haurem d’animar molt a la Jose perquè s’encarregui tota ella sola de dur-lo endavant ja que jo no hi seré com a mestra. Tot i això gaudiu-ne aquest any al maxim del bloc…que com partipeu millor! Gracies 🙂
  un petonas

 6. Sònia Lozano Regué

  Ostras, quina pena que marxis!!! Doncs ja mateix li haurem de dir a la Jose que tiri endavant aquesta iniciativa perquè a l’Oriol i als seus papis ens agrada molt. Ja l’intentaré engrescar a la Jose, oi Jose??? No ens podem quedar sense el bloc!!!!! Apa molts petons a totes i moltes gràcies de veritat per la feina que féu.Tant de bó tots els/les mestres fossin com vosaltres.

 7. montse

  montse mare pau p4b

  aquest ultim comentari que has fet silvia no m’ha agradat gens. Silvia!! l’any que be no hi seras mestre del pompeu?(bueno de p5?) si es aixi no pots tornar a demanar plaça al mateix cole. Exactament com va??? da veritat es que desconec com es aixo de les places de mestre.

 8. MARIANGELES

  hola Silvia soy la mama de Claudia,felicitarte por todo lo que haces,para tener informados a los papis y ver lo que hacen nuestros hijos.el pasillo estaba super bonito,los trabajos estan ,geniales.
  lo de ayer del museo,tenemos unos pintores,en casa y no lo sabiamos.
  referente a lo que he leido que el proximo curso,no estaras pues es una pena,nos hubiese encantado que continuaras con nuestra hija ya que ella te adora,y nosotros estamos tambien muy contentos contigo,eres una gran profesional.Esperamos que el cambio te sea favorable.
  bueno mañana es Sant Jordi y os queda un gran dia por delante.FELICIDADES A TODOS LOS JORDIS

 9. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola a totes,

  Jolines m’heu fet emocionar i tot! La veritat es que jo aquest any estic com a substituta…i he tingut molta sort perque m’he quedat tot el curs ja que en principi no tornara la mestra que hauria d’estar als cavallets de mar. Jo intentaré tornar a estar en aquesta escola però es tan dificil el món dels interins i substituts que mai se sap on acabaras fins a ultima hora. Així doncs que aprofitem el maxim el que queda de curs tots plegats que jo estic molt contenta de la vostra participació i col·laboració a l’escola, de com hem tracteu, dels canvis favorables de tots els nens i nenes i de veure com van creixent a un ritme accelerat. A veure si l’any vinent tinc sort i..puc seguir amb vosaltres!

  un petonas molt fort 🙂

 10. montse

  montse mare pau p4b
  hola avui els mes pares fan 41 anys de casats i hem vingut a sopar a casa seva . Li he ensennyat a la meva mare el bloc de l’escola, i li ha agradat moltisim. Li ensenyara al meu pare i xafardejaran tots dos. A veure si s’anima i escriu alguna cosa.
  a silvia!!! si fem vaga per la nova llei tambe podem fer vaga per que et quedis. je je
  petons

 11. Silvia V.svazque6 Post author

  hola montse!
  Primer de tot felicita als pares de la meva part! Deu ni do…41 anys de casats! Això es mereix un bon sopar! jeje
  A veure si ells també s’animen a escriure..encara estara més content el pau si veu que els avis també hi participen! 😀
  jeje m’ha fet molta gracia aixó de fer vaga perque em quedi…De moment gaudirem el que ens queda junts en aquests dos mesos aproximadament que tenim pel davant. Sou tan macos i atents tots! Mil gracies 🙂
  un petó

 12. Maria Elena Alonso mama de Helena de p4b

  Hola Silvia gracias por adelantado por todo , por favor dime que han de llevar los niños para ir a barcelona, por que al entregar el papel con la autorizacion ya no me acuerdo y si han de llevar gorra y que comida suelen llevar los niños alguna idea?
  besos

 13. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Maria Elena,

  Los niños el miercoles tienen que llevar como en la anterior salida al Aquarium. El desayuno y la comida diferenciados y agua. En relación a la gorra pues esta vez vamos al cosmocaixa y basicamente estaremos dentro del recinto, pero si se la quieres poner marcada con su nombre, nunca esta de mas. La comida que suelen llevar pues depende mucho de los gustos de padres e hijos. Muchos llevan bocadillos de jamon, queso, tortilla, carne rebozada… y otros pues llevar para la comida un taperware con tortilla de patata, ensalada de pasta, carne rebozada…Eso ya va en funcion de vuestros gustos, y de lo que sea mas practico y con lo que los niños coman mejor.

  un saludo

 14. Elena

  Que és això que et vas!!!! que podem fer “els papis”??? ens manifestem… fem una cazerolada… idees no ens faltaran, jajaja.
  Li donaràs un disjusto terrible a Roger, amb el content que ve aquest any al col·legi… ja parlarem ja…
  Genial el treball en el museu, tal com et pregunta Sonia, vindran les làmines al Pompeu?? ens veiem.

 15. Silvia V.svazque6 Post author

  Jeje ojala puguessim fer alguna coseta….resarem aveure si tinc sort i hem torna a tocar al pompeu!!
  En relació a lo del museu…el treball dels cavallets de mar ja està penjat al passadís!! ho he possat com si fos un quadre, ja posaré fotografies sino…podeu passar a veure-ho!! Segur que els nens els fa molta il·lusió ja que quan van veure com havia quedat es van quedar alucinats perque no creien que ells haguessin aconseguit aquest resultat final!
  un petó

  silvia

 16. Lucia, mare de Jordi, Cavallets

  Hola Silvia.
  Hem vist les fotografies de la biblioteca i ens ha agradat veure com el Jordi prestava molta atenció. Avui les hem tornat a mirar amb ell i ens les ha comentat molt content, això era inpensable dies enrera, estem convençuts que tu hi tens molt a veure.
  Esperem de tot cor que hi hagi molta sort i que l´any vinent puguis seguir estant amb nosaltres per animar a tots els nostres petits a continuar endavant amb tots aquests projectes tan “macus” que els hi has preparat.

  Ens veiem al “cole”.

 17. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Lucia,

  Aquesta tarda ho he comentat amb el pare del Jordi que esta avançant molt, i que estic contenta de com va aprenent ja que des de l’inici de curs ha evolucionat molt. A banda d’això m’agrda saber que amb les fotografies que anem penjat al bloc serveixen per ajudar a casa també la comunicació i l’expressió oral dels nens, ja que a molts els hi costa molt explicar les coses i amb el recolzament de les fotografies els hi es molt més facil. Així doncs, amb el poc que ens queda de curs espero que tots aprenguin encara molt més coses de les que saben (que no en son poques).
  Un petó i gracies per tot 🙂

  Sílvia

 18. Marta mare Júlia taurons

  Hola guapi,
  doncs em sap moooolt de greu saber que potser l’any vinent probablement ens deixaras… creuarem els dits i esperarem que et quedis per que seria una pena perdre una profesional com tu…Com a membre del consell escolar li transmetre al Xavier que els pares i mares estem tristos per la teva posible marxa… i que estem molt i molt contents amb la feina que has fet… no crec que serveixi de gaire per que mes o menys se com van aquest fantastic mon de les substitucions perooooooo… crec que es el minim que et mereixes.
  Un petonas mooooooolt fort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *