SANT JORDI

EL  PROPER DIMECRES 22  D’ABRIL,  DE 17,00H   A  17,30H, PODREU VISITAR ELS PASSADISSOS  ON ESTARAN EXPOSATS ELS TREBALLS DELS   VOSTRES  FILLS/ES.

15 thoughts on “SANT JORDI

 1. Marta mare Júlia taurons

  iiiiiiiii…. que són? que són???
  vaaaaaaa… doneu-nos una pista…
  🙂

 2. Silvia V.svazque6

  Ja ho veureu ja…esta quedant molt bonic i tots estem treballant de valent per tal de que ens quedin uns bons treballs de Sant Jordi i als pares tambè els hi agradi molt. Així que…haureu d’esperar uns dies més!! Tot i que segurament els nens ja us hagin avançat alguna coseta..jeje

  un petonas
  silvia

 3. Sònia Lozano

  Sí, l’Oriol aquest matí m’ha fet una explicació de tot el que està fent per Sant Jordi, i déu ni dó!!!!! Quina feinada!!!! Està molt content!!!!. No ho descubriré per si hi ha mares i pares que no ho saben….

 4. montse

  montse mare pau p4b
  hola hola hola . Ja estem de tornada!!!! bueno suposo que a anat molt be els dies de vacances.Nosaltres sempre tenim la setmana següent de setmana santa . vem decidir per majoria absoluta (de tres persones) que el pau no vindria a l’escola aquesta setmana. Be suposo que el pau no se li acumulara molt la feia aquesta setmana. Ja han parlat per telefon el pau i l’oriol i tots dos estan molt contents de tornarse a veure. Salutacions a tots/es.

 5. Silvia V.svazque6

  Hola montse,

  Aquesta setmana que el pau ha faltat hem estat fent els tallers de sant jordi pero no et preocupis que avui dilluns ells s’ha posat en marxa molt rapid i ja n’ha fet gairebé la meitat, així que dimecrse a la tarda els seus treballs també estaran exposats al passadís de l’escola. Espero que hagin anat molt bé les vacances, ja m’ha portat les pedres de colors i les hem posat al racó de l’hort que tenim a l’aula, estava molt il·lusionat.
  Ens veiem a la tarda,
  un petó

  silvia

 6. Sònia Lozano Regué

  Hola,
  Tinc un dubte, a activitats i sortides posa que demà 21 abril aniran al museu víctor Balaguer, però a mi l’Oriol no m’ha portat cap paper de la sortida. Em podríeu confirmar si demà hi van??? Gràcies

 7. Silvia V.svazque6

  Hola Sonia,
  Dema dia 21 si que anem al museu victor Balaguer pero només el grup dels cavallets de mar. El grup dels taurons van divendres dia 24, i si res no canvia, el grup dels pinguins va el dia 6 de maig. Aquesta activitat finalment l’hem de fer separats i en dies diferents. Tot i això no hem donat cap paper de sortida, ja que entrem a la mateixa hora, han de portar esmorzar igualment, etc. Així doncs espero haber-te aclarit.
  Silvia

 8. Jose Post author

  Hola Sònia,
  doncs si, nosaltres farem aquesta activitat-sortida el dia 6 de maig. No us hem dit res, perquè es farà des de l’escola, i ja tenim la vostra autorització de les sortides locals. Aquesta activitat forma part de les activitats del PAE de l’ajuntament i amb l’autorització que tenim ja tenim prou, és una activitat com la del cric i el croc, però aquesta vegada hem d’anar nosaltres al museu balaguer.
  Jose

 9. Marta mare Júlia taurons

  Hola noies,
  La veritat es que m’he quedat paradissima. Jo estava molt convençuda de que anaveu tots el mateix dia. L’altre dia fins i tot ho vaig comprovar en el bloc. Ja se que us vam autoritzar a principi de curs les sortides però a mi personalment m’agrada saber a on està la Júlia. Jo em pensava que avui sortia al museu i resulta ser que no, que es el divendres.
  Suposo que com jo, hi ha moltes mares que tampoc es miren el bloc i els agradaria saber quan surten de l’escola. Potser haurieu d’haver passat una nota amb els canvis.
  Ahir la vaig estar dient que anava a fer tallers fora de l’escola i que s’ho passaria pipa i ara resulta que no, que es divendres…sort que sap que te una mare una mica despistada i no li donara importancia, pensara que m’he equivocat de dia.
  Apa un peto per totes.

 10. Sònia Lozano

  OK.Jose. És que com el bloc posava la sortida jo ja li havia dit a l’Oriol que anirien al museu Víctor Balaguer i ahir al veure’l sortir amb papers em vaig pensar que seria el de la sortida. A més a més l’Oriol em va dir: mama demà anem al Cosmocaixa i jo li vaig dir no Oriol al Cosmocaixa aneu el 29, demà aneu al museu a fer un taller. I quan vaig arribar a casa vaig veure que als papers no posava res de la sortida, i com sempre havíeu passat nota: teatre, etc… vaig tenir dubtes de si anaven o no. Però gràcies al magnífic bloc i a vosaltres ja em va quedar aclarit. Moltes gràcies!!!!!!

 11. Marta mare Júlia taurons

  Hooooooola de nou,
  una pregunta: els llibres per donar-els-hi al Pompec els han de portar el dia 23 a la classe?
  Em sembla una molt bona iniciativa i tenim un parell que a mi m’agraden pero a la Júlia no i mai se’ls mira…i estan molt tristos a la prestatgeria esperant que algu els hi faci cas… potser trobaran millor acollida a l’escola 😉
  Moltes gràcies de nou i petons a tothom

 12. Silvia V.svazque6

  Hola,
  Els llibres per al Pompec millor que els portin a l’aula i així també ho poden ensenyar als companys i explicar que es per a l’escola…Hi tant que es una bona iniciativa, perquè sempre tenim llibres que un cop mirats un parell de vegades..ja ho agraden, així que..ja sabeu! Si no en teniu no cal, pero si en teniu i els voleu portar…en Pompec estara encantat!
  Recordeu que demà tenim l’exposició…han quedat uns treballs…preciosos!!! A més a més també hem decorat el passadís..ja ho veureu ja! així que animeu-vos a venir demà a la tarda els que pogueu sino, no us preocupeu que demà a la tarda penjaré fotografies de l’exposició per als que no s’hi poden apropar.

  Un petó!
  Silvia

 13. Sònia Lozano Regué

  Demà ja entrarem a veure tots els treballs que han fet. Segur que l’Oriol estarà encantat d’ensenyar-me’ls. I referent a lo de la sortida al museu jo també tinc la mateixa opinió que la Marta, a mi també m’agrada saber quin dia surten de l’escola tot i que signem l’autorització al començament de curs. I així també els hi podem explicar als peques on aniran. Apa molts petons i bon Sant Jordi! Per cert, els de P4 surten a la Rambla també a veure les parades dels llibres i roses????

 14. Maria Elena Alonso mama de Helena de p4b

  Hola que tal todo por ahi? ya he visto que hoy han ido los de la clase de Helena al Museo, lastima que mi hija no alla podido ir esta mala con bronquitis, juer siempre le pasa algo ,no estara el dia de San Jordi segun vaya con la fiebre, eso si espero que vaya a Barcelona esta vez, me acercare a pasar el papel pagado intentare el miercoles a la tarde te lo digo Silvia por si me pasas algun trabajo para hacer en casa .
  Un saludo a todos.
  Ah espero ver fotos de los trabajos de exposicion del dia de San Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *