TORNEM A L’ESCOLA!!

Setmana santa acabada….tornem a l’escola! Demà tots a llevar-se d’horaPlor, preparar la bossa amb el got, la tovallola, la bata, l’esmorzar….i de camí a l’escola!! Esperem que hagueu gaudit molt d’aquestes vacances , que hagueu menjat molta mona i ous de xocolata i que els nens hagin agafat forces per la recta final de l’escola que no queda gaire ja…no ens adonarem i en 2 mesos i poquets dies…ja s’ha acabat un altre curs escolar! Com passa el temps de rapid!! Sorprès

Així doncs…demà ens tornem a veure i ….esperem que el bloc es torni a activar una miqueta, que ja no està de vacances!! un petonàs ben fort!Petó

4 thoughts on “TORNEM A L’ESCOLA!!

 1. Maria Elena Alonso mama de Helena de p4b

  Hola a todas/os ya volvemos por aqui, aunque muy cansados .Haver este trimestre que tal va que sera movidito.
  Un saludito

 2. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Maria Elena, me alegro que ya te hayas incorporado de nuevo al bloc. Este trimestre pasara muy rapido ya lo vereis, entre sant jordi, el puente de mayo y todo….no nos daremos cuenta y ya estaremos en la jornada intensiva de Junio. Así que hay que aprovechar lo que nos queda por delante!!

  un saludo

  Sílvia

 3. Sònia Lozano

  Hola,
  Aquestes vacances han estat mogudetes a casa. I si nó pregunteu-li a l’Oriol!!!!! Bé, ja queda menys, la recta final. Avui ens ha costat molt i no tenia gens de ganes d’anar a hora d’acollida, només dèia que volia anar a fer anglès!!!! I perquè ell no podia ser com els altres nens que entren tots junts!!!! Apa, a sobre saben com tocar-te el punt feble!!!! És que quan no hi ha el Pau a hora d’acollida a l’Oriol li costa molt. Apa, esperem que torni aviat el Pau perquè vaya drama m’ha liat!!!!!!!! Petons

 4. Marta mare Júlia taurons

  Hoooooola a tothom!!!!
  Aquestes vacances hem descansat moooolt. Hem fet la mona amb un pa de passic i la casitos i fideus de colorins… els avis ens han enviat figuretes de xocolata i vam posar dues a sobre del pastis..ummmmm… que bo que estava tot!!!
  I quina surpresa al arribar a l’escola: la Sonia ha tornat. Visca, visca!!! La Júlia està super contenta. La mami espera que la Sonia estigui recuperada del tot… i que tothom s’ho hagi passat molt bé.
  Petons a tothom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *