La PRIMAVERA ja es aquí!!

Com que la PRIMAVERA ja ha arribat…aquí us deixem un petit video per a que el veieu amb els vostres fills/es, amb la música de fons de Vivaldi! Esperem que us agradi, als més petits els agrada veure tots els arbres florits i que ja comenci a fer més calor!!  A més a més com que ara ja sabem plantar, regar i observar el creixement del planter…!

6 thoughts on “La PRIMAVERA ja es aquí!!

 1. Marta mare Júlia taurons

  A la Júlia li ha agradat moltissim el video.
  Fa dues setmanes va plantar amb el papi unes llavors i despres de regar-les amb molt d’estima aquest cap de setmana van neixer i són verdes. El papi i la Júlia les van posar en un pot mes gros per que es facin més gran i sortin floretes ben xules. També hem comprat unes plantes de margarides blanques i grogues.
  Un peto a tothom

 2. Sònia Lozano Regué

  L’Oriol veient el vídeo de la primavera em dèia que la música era d’un clarinete. I m’ha dit oi mama?? I jo ni idea. La veritat que quan li dic que anem a veure al bloc ho deixa tot i ve corrents a mirar-ho. Ara diu que també toca un violí

 3. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola!
  Segurament MArta la Júlia estigui mlt motivada per plantar i veure com creix el que ha plantat amb el seu pare,ja que l’hort els agrada, tot i que aniran creixent més lentament ja que són enciams i cebes.

  Sònia, és important que l’Oriol li agradi també mirar el bloc i més si sap que participeu, i podeu parlar i comunicar les coses tant a les mestres com a altres mares dels seus companys, sembla que no per els nens són molt conscient d’aquestes coses i els agrada que les mares participin en les coses de l’escola, així doncs esperem i farem el possible perque l’oriol segueix tant motivat amb el bloc durant aquest curs!!

  Sílvia

 4. Sònia Lozano

  Hola Sílvia,

  Estic totalment d’acord amb tú en què és important que els pares/mares s’impliquin en l’escola i que els fills/es ho vegin. Jo intento al màxim que l’Oriol ho capti i sincerament crec que ho fa. Ahir també em va explicar que havia anat a l’hort i que les plantes ja havien crescut una miqueta. Quan al vespre li vaig dir que la Sílvia m’havia contestat es va posar molt content i m’anava dient però que dius que ha posat la Sílvia, mama??? Ànims i no em cansaré de dir que felicitats per la feina del bloc.

 5. Marta mare Júlia taurons

  Hola Silvia,
  es que al pare de la Júlia li encanten les plantes. Quan era petit a casa seva tenia un mini jardí que cuidava ell i no deixava que ni la seva mare el toques.
  Tenim una bona amiga que ho sap i li va regalar a la Júlia pel seu aniversari un “equip” del imaginarium per poder plantar flors, verdures….
  I ara tots dos disfruten cada cap de setmana cuidant de les plantes que tenim a casa: les regen, les transplanten…
  Que maca que es la primavera, oi?
  Petons a tothom

 6. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Marta, avui li he preguntat a la Julia per les seves flors i m’ho ha estat explicant…està ben posada en el tema eh! jeje A la majoria dels nens els motiva bastant el tema de l’hort i aixó ens agrada..a més a més, no se si ho heu vist pero…el nostre planter esta creixent i força! ja mateix tenim unes bones cebes i uns bons enciams.
  Bon cap de setmana
  Sílvia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *