Bon estiu i a reveure!!!

Amb tots els vídeos penjats dels concerts de final de curs és el moment del comiat. Desitjo que passeu un bon estiu i que guardeu un bon record de totes les activitats musicals que hem arribat a fer al llarg del curs i de tots aquests anys.

Esperem que aquest bloc ajudi a fer memòria d’alguns concerts i moments memorables que hem dut a terme aquests darrers temps. Molts altres moments no han estat gravats però els nostres cors i les parets de l’escola en són testimoni. Aquest bloc doncs és un petit tresor que us ofereixo, amb molt de treball i esforç, i és on podrem consultar i recordar aquests bells moments. Procuraré mantenir-lo, com sempre, actualitzat i és probable que mica en mica pengi més materials i vídeos.

A reveure!!!

Xavier

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *