Article de la Cantània al bloc “Aracne fila i fila”

Un any més, i ja en són una bona colla, hem tornat a escriure en el bloc “Aracne fila i fila” de l’Institut de Premià de Mar. Aquest web col·laboratiu dedicat a les “clàssiques” és guanyador de diversos premis de blocs educatius i un referent per a molts mestres i amants de la cultura clàssica.

Enguany hi hem escrit un article relacionat amb la por (tema central de la Cantània “La nit dels malsons”) i us animo a tots a llegir-lo i participar escrivint un comentari tot exposant quines són les vostres pors. Per a llegir l’article cliqueu aquí . Per a més informació visiteu la pàgina “Col·laboracions” d’aquest mateix bloc i recordeu el títol de la cançó número deu… “Viu la vida sense por”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *