2n. Trobada de danses del Masnou. 27 de maig de 2014

Un any més, l’alumnat de 2n, els “Focs i les fogueres”, hem anat encesos i rabent cap al pavelló municipal del Masnou per participar en la trobada de danses anual que se celebra per aquestes dates. La trobada està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu del Baix Maresme, especialment amb l’esforç de l’Enric Badal i la colla de mestres de música que formem el grup de treball que ens reunim mensualment durant tot el curs.

Enguany hem tornat a comptar amb la presència d’en Bernat amb el seu grup “Corrandes Animació” que de fet són un duet però amb l’afegit del director del centre de recursos, l’Enric, al violí. Ens han tocat tot tipus de danses durant una hora més o menys i hem acabat ballant tots plegats en diferents rotllanes segons les escoles, les dues danses que teníem preparades des de la classe de música: “Divide the ring” (Taló punta) i la “Polca txeca”.

Felicitats a tos els participants i fins l’any que ve!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *