3r,4t i 5è.-Cercavila dels flabiolaires

Aquest proper dissabte dia 8 de febrer l’escola ens ha convidat a participar en un dels actes de les festes de Santa Eulàlia de Barcelona, la Festa Major d’hivern. Concretament participarem en l’XI Trobada de Gegantons Infantils i d’Escola i des de la classe de música coordinarem els nens i nenes voluntaris que aquest dia vulguin participar en l’activitat. Des de la colla gegantera de l’escola ja han anat enviant les informacions pertinents via mail. Per una informació detallada visiteu la notícia corresponent del web de l’escola clicant aquí. Podeu llegir la informació publicada al web de l’Agrupació de colles de geganters de Catalunya clicant aquí. Fins dissabte!

3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *