El dia de l’esport

Per Laura

El dia 27 d’ abril, vam fer el dia de l’esport, que era el dia del Montserrat i no vam fer cole per la tarda.

Vam anar a l’illa esportiva a fer uns quants esports, com bàsquet que vam fer un partit i m’ho vaig passar molt bé, voleibol que vam fer també un partit però em vaig quedar assentada a un banc amb la Isa. També vam fer bàdminton que vam fer passes però no m’ ho vaig passar bé. A Tennis també vam fer passes. Spining era una bicicleta que les rodes no tocaven al terra i per últim el ball que el vam fer a aeròbic i que em va agradar molt i el vam ballar tots junts al final.

One thought on “El dia de l’esport

  1. Noelia

    Hola!!!!! Com esteu??? jejejeh!!!! Bueno al que anava, jejeh Laura aquest àrtica esta molt ben fet!!!! Aquest dia va ser molt divertit, pero feia molta calor jejeh!!!
    Bueno adeu m’en vaig, que passeu tots unes bones vacances i un bon estiu!!!jejeh*

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *