Educació Viària

Per Nico i Xavi
El dia 4 de maig vam anar a fer una activitat a la”Illa esportiva”, es deia educació viaria. La feia la policia local i la protecció civil, el policia es deia Vicenç.
Uns dies abans d’ això va venir el policia Vicenç i ens van explicar les senyals de transit, ens va ensenyar un vídeo i vam fer uns exercicis.
A la Illa esportiva vam fer un joc que hi havien 2 tipus de jugadors: vianants i conductors. Els conductors havien de donar voltes en bici a un circuit i fer cas de les senyals. El de vianants havien d‘anar amb l’Albert ( el profe ) buscant brosses o coses que havia tirat la gent o actuacions incíviques. Teníem un carnet i si fèiem algo malament ens posaven una infracció a les 5 infraccions no entravem en el sorteig , ens treien el carnet i no ens donaven el diploma . Van fer un concurs i com a premi hi havia un casc que el va guanyar el Nicolás Muñoz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *