L’illa del tresor

per Mario i Miquel

A la classe, després d’acabar el conte de castellà (Querido hijo: estás despedido), a català estem llegint un llibre anomenat “L’Illa del Tresor”. Aquest llibre va acompanyat d’un quadernet d’activitats que realitzem després de llegir un tros del llibre sigui a casa o a classe.

A classe, corregim les activitats que hem fet a casa i llegim un trosset més de la història.

illa-del-tresor1

La història tracta d’un nen anomenat Jim. Arriba un pirata que no fa més que espantar la clientela amb les seves històries i cançons. Finalment, el seu pare es mor i, el pirata també es mor d’un ensurt. Uns pirates volen agafar el plànol del tresor que tenia el pirata que va venir. La mare i el Jim, corren a demanar ajuda a la guàrdia duana. Van arribar a temps perquè els pirates estaven a punt de trobar el Jim i la seva mare que estaven amagats a sota d’un pont. illa-del-tresor2Aquí es desencadena l’aventura a la recerca del tresor amagat. Després de que la tripulació elegida pel Trelawney traeixi el capità, el Trelawney, el segon de bord, el Jim i els seus criats. Finalment, els bons aconsegueixen el tresor i el reparteixen entre tots a parts iguals.

El llibre està molt interessant i tenim moltes ganes d’acabar-lo.


One thought on “L’illa del tresor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *