Fem una instància!!

Per Màrius Montmany

Des de l’any passat a Ciutadania vam començar a treballar els drets i deures dels ciutadans i vam pensar que la millor manera d’aprendre era exercint un dret. Vam decidir pensar quines coses milloraríem del nostre poble. Vam fer una llista molt llarga de coses. La carta als reis!!!

Finalment cada grup va triar una per treballar-la i enviar-la a l’ajuntament en forma d’instància. Així que vem posar-nos a fer feina…. ( no tots).

Després de 15 dies vem mirar la feina que havíem de fer de deures, que era fer la instancia decidida segons un model treballat classe. Vem veure que no tots el grups ho havien fet, però els que sí, vam veure quines coses havíem de corregir. L’Albert va posar de nou deures (els mateixos, però ben fets…)

Com que encara algun grup no ho va fer vam decidir que ho deixàvem i que algun dia ja ho aniríem a portar quan estiguessin totes.

Finalment el Dimecres, 13 d’abril aprofitant que havíem d’anar a fer educació viària vam anar a l’ajuntament. Com que no tothom ho havia portat, no la va poder entregar, només ho van poder fer tres grups.

En tornar de fer l’activitat de educació viària vam aprofitar per entregar-les; va ser RAPIDÍSSIM! En menys de 5 minuts ens van agafar les instancies, el hi van posar un adhesiu registrador i ens en vam tornar cap a l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *