La cova de l’Espluga de Francolí

Per Alberto

En gener vam anar a unes coves prehistòriques a l’Espluga de Francolí. Al arribar a l’Espluga vam esmorzar plovent. Quan vam acabar d’esmorzar vam anar a les coves prehistòriques, ens van ensenyar com vivien els prehistòrics a les coves i fins i tot van trobar restes del paleolític, neolític, els iber i fins i tot l’edat mitjana. La cova es va destruir un tros i la segona cova no es va trobar fins fa poc. Vam visitar la segona part fins al començament d’una bassa subterrània. Al final vam anar a una cova fer un taller, el taller era fer pintures rupestres i ens van explicar les eines que utilitzaven.

A mi em va agradar molt fer aquesta excursió

6 thoughts on “La cova de l’Espluga de Francolí

 1. NOELIA

  jo aquell dia m’ho vaig passar a tope de bé, psigui super bé.
  Jo mai habia anat a una cova d’aquestes i aquest any he tingut la oportunitat, d’anar a les coves d’esplugues del francolí, hi m’ho he passar super bé!!!!
  A mi m’hagradadria tornar-hi a anar!!!
  Hi en aquella cova hi vaig apendre moltes coses que avans no hi sabia!!!!!!!!!!!!!

 2. elia

  sii noelia va ser molt dibertit però a mi en va agradar les actbitats i tan recordes que yo portaabe pantalos cagats i em va dir que si mavia cagat perque els pantalons estaben molt baixats xdxdxd dew

 3. NOELIA

  SÍ, MARIA TENS MOLTA RAO LLASTIMA QUE ES POSES JUSTAMENT AQUELLDIA A PLOURE, PERÒ BUENO EL QUE ES IMPORTANT ES QUE VAM PODER ANAR AQUELL LLOC I PASARNO-SO MOLT BÉ!!!
  I SÍ, ELIA SI QUE M’ENRECORDO!!!! QUINA GRÁCIA NO?¿!!!!!
  JE,JE,JE
  EENS HO VAM PASSAR D’ALLO MÉS BÉ!!!!!!
  JI,JI,JI!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *