La línia del temps

per Elena, Miquel i Xènia
Un dia a la classe de medi social l’Albert i nosaltres vam començar a prendre càlculs al passadís del segon pis on esta el cicle superior. Dos parrells de nens van començar a mesurar el passadís i ens van dir que mesurava 3950 cm. Els que estaven a dintre van calcular quants segles volíem representar i ens van sortir 171 segles sense contar el Paleolític perquè segur que serien 30.000 segles i ja havíem vist un dia que era massa llarg. Vam tindre que dividir l’espai que teníem entre els segles que volíem representar, 3950 cm i 171 segles per saber la mida que necessitàvem per a cada segle i ens va donar23,1 cm. Vam pensar que podríem fer un full per a cada segle peró teníem un problema: els fulls mesuraven 29,7 cm.
Però llavors vam pensar que com que un s’ enganxa a sobre de l’ altre posem que agafem 28cm. Llavors només caben 141 segles. Però fem el Paleolític més petit perquè igualment no hi cap hi ho haurem d’ explicar.
Al principi del Paleolític hem ficat tres punts suspensius explicant que el Paleolític és tant llarg que requeria 212 passadissos més.
Ara només hem ficat el Paleolític i el neolític perquè són els que hem estudiat i dintre de poc farem un control.

2 thoughts on “La línia del temps

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *