Sortides

Sortides i Colònies

El centre, en iniciar el curs, programa sortides d’un dia i colònies d’una nit a fora per tal de completar el treball de l’aula. Per a cadascuna d’aquestes activitats rebreu, amb el full d’autorització corresponent, tota la informació necessària.L’alumne que no porti el full d’autorització signada i/o que no hagi pagat no podrà fer l’activitat i haurà de romandre al centre.En aquest moments la previsió de les sortides és la següent:

Educació infantil:

1r trimestre: Minitàrraco (13 de novembre)
El 13 de novembre per aprofundir i fer més significatiu el treball que estem realitzant a l’escola sobre els ROMANS vam visitar la Minitàrraco i El Pont del Diable a Tarragona

MiniTarraco(clica la imatge)

3r Trimestre: Colònies a Prades (13 i 14 de maig)

El passat dia 13 de maig, els i les alumnes d’infantil de l’escola vam anar de colònies a Prades, durant els dos dies vam fer i gaudir de moltes activitats, com ara estampació de samarretes, excursions al bosc de prades, activitats nocturnes a la casa de colònies, etc. ens ho vam passar d’allò més bé.

colonies-bloc

Colònies Pradesl(clica la imatge)

Educació Primària:·

1r trimestre: Colònies l’Espluga (15-16 d’octubre)

El passat dia 15 d’octubre, els alumnes d’educació primària vam anar de colònies a l’Espluga de Francolí. Ens vam allotjar a l’alberg Jaume I.
En arribar, vam deixar les bosses i vam visitar el monestir de Poblet.
A la tarda ens vam dividir en dos grups, els de CI vam caminar pel bosc observant la natura i la resta vam caminar fins la Cova de la Font Major on ens van explicar moltes coses sobre com vivíem a la prehistòria.
A la nit vam fer jocs i a dormir, que demà hem de tronar!
El dia 16, divendres, durant el matí vam fer esports d’aventura (bicicleta, tir amb arc) i jocs malabars.
A la tarda vam tornar cap a La Riera on ens esperaven els pares i mares.
Ens ho vam passar d’allò més bé.

Colònies Espluga 2009(clica la imatge)

2n trimestre: Sortida cultural CM i CS (19 de gener)

El passat 19 de gener el cicle mitjà i el cicle superior de l’escola Montoliu varem anar a veure un obra de teatre en anglès, titulada “Merlin and King Arthur”. Va ser força divertit i alguns nens van poder pujar a l’escenari per intentar treure l’espasa (the sword). Més tard varem tornar a l’autobús, per anar a Tarragona i fer una visita a una exposició d’Egipte a la Caixa Tarragona. Varem veure moltes coses interessants sobre els Egipcis. Varem conèixer com enterraven els faraons Egipcis, i com els momificaven. Després varem anar a dinar a un part al costat del riu Francolí. Va ser molt divertit. Ens ho varem passar genial.

Sortida cultural(clica la imatge)

2n trimestre: Sortida cultural Infantil i CI (11 de març)
El passat 11 de març els nens i nenes d’infantil i cicle inicial varem fer una sortida a Tarragona per veure l’obra de teatre “La bella dorment”, finalment l’obra no es va poder fer per indisposició de l’actor principal, així que com alternativa (molt positiva per cert) varem visitar la casa de la festa de Tarragona, el museu d’història i el museu d’art contemporàni.

portada-bloc

Sortida cultural(clica la imatge)

3r Trimestre: Sortida al teatre infantil i cicle Inicial (15 d’abril)

El passat 15 d’abril els nens i nenes d’infantil i cicle inicial varem fer una sortida a Tarragona per veure l’obra de teatre “La bella dorment

TeatreSortida cultural(clica la imatge)

3r Trimestre: Sortida al zoo de Barcelona (21 d’abril)

L’escola va organitzar una sortida al zoo de Barcelona, per a tots els nens i nenes de Primària. Ens ho vam passar molt bé!

bloc1

Zoo de Barcelonal(clica la imatge)