P3 RACONS DE MATES I LLENGUA

Els nens i nenes de P3 continuem amb els nostres petits racons de matemàtiques i llengua. Però cal dir que cada cop son més difícils. En Mates aprenem a identificar quantitat grafia a través d’un joc de la patrulla canina on han de col·locar el número de gossets que indica la grafia. Un altre racó és contar el numero d’objectes que hi ha a una carta i
col·locar-ho en el seu lloc corresponent. També fem trencaclosques, grafisme de números, ordenem per formes o colors, juguem a l’ordinador…
Pel que fa els racons de llengua. Confegim el nostre propi nom ordenant les lletres, el resseguim i l’escrivim. Fem parelles dels noms dels nens i nenes de la classe amb foto i sense foto, classifiquem els noms segons la lletra capitana “inicial”, decorem el nom dels nostres companys/es o el nostre propi…
Aquí teniu una petita mostra dels racons que realitzem. Mireu com sabem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *