ARTISTES PICASSIANTS A P5

Els alumnes de les classes de Les Ombres i de La LLum, després de la visita al museu Picasso on vam observar i analitzar els quadres en directe, vam adonar-nos que un dels quadres que més temps vam dedicar i més ens va impressionar va ser “Las Meninas”.Per això nosaltres hem volgut fer la nostra pròpia interpretació d’aquest quadre. Primer, hem tornat observar el quadre de Velàzquez, i les diferents interpretacions que en va fer Pablo Picasso, i també hem pogut observar una representació del quadre que va fer l’àvia de la Sara de la classe de La Llum.
I finalment, nosaltres primer l’hem dibuixat amb retolador negre i després l’hem pintat amb aquarel·la i aquest ha estat el resultat!!! Esperem que gaudiu tant com nosaltres observant-los com nosaltres pintant-los!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *