REMIDA, la casa dels objectes

Remida és un centre de reciclatge educatiu de la ciutat de Reggio Emilia (Itàlia) basat en un projecte cultural que fomenta l’ecologisme, la comunicació i la creativitat i que promou la idea que els materials de rebuig poden ser recursos. El centre, creat fa més de deu anys,  recull materials i objectes, molts d’ells restes de producció d’empreses, que permeten reinventar-ne el seu ús i significat en mans d’escoles, institucions educatives i culturals. També ofereix tallers, cursos i exposicions.

Aquest fantàstic projecte s’ha estès per altres ciutats d’Itàlia, com Bolonya,  i d’arreu del món,  com Leederville a Austràlia.


Font de les imatges: http://www.remidawa.com/wordpress/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *