Pixels XL

Us presento Pixels XL, un producte creat per l’estudi de disseny CDROIG format per peces de colors de forma quadrada – com un píxel – que permeten crear formes i figures sobre superfícies magnètiques. Pixels XL està pensat per a la decoració de parets i com a material educatiu. Entreu a la seva pàgina web per veure alguns dels projectes realitzats.

 

Font de les imatges: Pixels XL

 

3 thoughts on “Pixels XL

 1. Olga

  Un recurs del tot original! Igual faig un “casolà” per la nevera!!!
  Salutacions des de Petits Grans Artistes!

 2. El Bagul dels Jocs

  Ens ha encantat aquest post i les idees que ens aporta! Nosaltres treballem l’aprenentatge i el desenvolupament a través del joc. Són activitats a on volem implicar als pares, transmetre’ls la importància del joc, del descobriment i d’estar al costat del seu fill en aquest camí tant maco que és la vida.

  Tenim activitats amb pissarres magnètiques, però la idea píxels ens ha obert un món de possibilitats impressionant!

  Moltes gràcies per compartir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *