3 thoughts on “Tipografies animades

 1. Vanesa

  Vam descobrir aquest espai gràcies a una artista que en aquell moment estudiava per ser mestra d’educació infantil i des d’aleshores l’hem enllaçat com a lloc d’interès al bloc imagina (http://imagina-lij.blogspot.com). La veritat és que pretenem utilitzar les noves teconologies per compartir recursos, per complementar idees explicades a les classes, etc. Encara que el dediquem a la literatura infantil i al desenvolupament lingüístic, no perdem de vista la creativitat plàstica, visual, sensorial necessària en aquestes edats. Per tot això, ens agradaria, si et sembla bé, enllaçar algunes de les idees que aquí comentes i poder-les anar compartint. Moltes gràcies i enhorabona per la feina ben feta!

 2. Teresa Post author

  Vanesa, no només us en dono el permís si no que també em farà il·lusió que en feu referència. Un dels principals objectius del bloc és compartir tot allò que ens pot enriquir i que ens fa més creatius, tant en un àmbit escolar com de la vida en general.

  He fet una ullada al vostre bloc i gràcies a ell m’he pogut assabentar del taller – ja ple- de Katsumi Komagata. Esperem que en pugui fer un altre!!!

  Jo també us aniré seguint! i també la meva enhorabona.

  Salutacions,

  Teresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *