Respirar art a l’escola

Passejar per l’escola Doctor Robert de Camprodon és respirar art en cada un dels seus racons i meravellar-se constantment de la creativitat dels seus alumnes. Passejar-hi guiada per l’Àngels, mestra de plàstica de l’escola, és encomanar-te les ganes de treballar en una privilegiada petita escola de poble. Passejar-hi acompanyada d’amigues i col·legues apassionades per l’expressió plàstica és multiplicar la mirada i enriquir-se mútuament.

I què destacar-ne d’aquesta entranyable escola? els projectes, el seu Dia de l’art, la sensibilitat, el treball amb paper maché, el colors, els volums, … uff! Una difícil elecció. Em quedo amb una cosa que tots ells tenen en comú: els materials utilitzats. A l’escola, moltes coses tenen una segona vida, en ocasions, molt més digna que la primera: capses convertides en pedestals o en marcs de dibuixos, llaunes de conserves en testos, envasos en gats i altres bestioles, taules i cadires d’un vell cafè en racons de joc i de petites converses, … serien uns quants exemples.

Us deixo una petita mostra d’una profunda mirada.

escdoctorrobert

Moltes gràcies Àngels!

4 thoughts on “Respirar art a l’escola

 1. Teresa Post author

  Gemma, la imatge és éstàtica, un collage. És això que no veus? jo la veig bé.
  Problemes amb la xarxa, potser? Aquests dies no va gaire fina. Deu ser la forta tramuntana.

 2. Marta

  Enhorabuena a Ángels y a sus chicos/as, me ha encantado!!!

  Y ese pasillo con ese suelo, esos colores, esa anchura y esa luz!!!!!!

 3. M.Carme Llagostera

  Quina gran sort la meva !!! Haver pogut treballar en aquesta escola i haver respirat aquest aire!! Ei, s’ encomana!!! Jo encara el sento!!! Només veure les imatges, he sabut que es tractava del Dr. Robert i l’ art de la senyoreta M.Àngels!!!
  Enhorabona gent que formeu l’ escola Dr. Robert!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *