Llibres acordió

Segur que alguna vegada heu tingut a les vostres mans algun llibre que, en comptes de passar pàgina per pàgina , simplement l’heu obert com si es tractés d’un acordió, lentament, intentant no perdre’n detall de tot allò que es va mostrant de cop davant els vostres ulls. Són llibres sorpresa, amb petits textos o amb imatges, que  s’obren i es tanquen, que donen valor a la forma i que presenten el contingut creativament. Són considerats llibres-objecte o llibres d’art perquè també estan pensats per a ser exposats i admirats.

Les imatges mostren un recull d’ells amb continguts i formats diferents, com petits textos plegats dins d’un sobre , un herbari  presentat en forma triangular o un conte amagat dins una capsa.

llibres_acordeo

Trobareu més detalls a:

1- http://www.triciasmout.com.au/books.html#17

2- http://www.kinsaleceramics.com/Training-Courses/Weekend-Courses/Creative-Book-Making.html

3- http://www.eyecanart.com/kitbook.html

4-http://www.marthastewart.com/photogallery/kids-art-projects

5- http://sticksstonesnpaperstew.wordpress.com/2009/06/25/bookbinding-at-sitka-with-ann-kresge/

2 thoughts on “Llibres acordió

 1. GEMMA

  Hola Tere, quan de temps eh. Nosaltres aquest curs P4 hem fet un llibre acordió de sant Jordi, la veritat és que va quedar molt cuco i diferent. T’enviaré la foto.
  Personalment, m’agraden molt aquests tipus de contes.

 2. Teresa Post author

  Hola Gemma,
  espero la foto. A mi m’agraden especialment els de la capsa, penso que el factor sorpresa està assegurat i si a sobre el contingut és sensible ….. ummmm.
  Que tinguis unes bones vacances!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *