Dibuixos a la paret

Les parets sempre han estat una bona temptació per dibuixar. Qui és que amb nens petits a casa no s’ha trobat alguna vegada amb un guixot en alguna d’elles, els ha repetit  “A la paret no s’hi dibuixa!” o ha col·locat pissarres per poder estalviar-se repintades. Per contra, a molts ens agradaria poder tenir immortalitzat en un “racó” de la nostra llar aquell dibuix que tant ens agrada dels nostres petits.

La Laia, des de Palau-saverdera, em fa arribar la bonica i creativa feina que fan en Francis i la Maria, que consisteix precisament en reproduir en vinil dibuixos originals de nens i nenes per decorar parets o portes. Els comercialitzen a través de la seva botiga online Sr. Komuro juntament -i de moment- amb altres dos productes (quadres infantils i ninos de drap també originals). M’encanta la idea i els desitjo molta sort en el seu projecte!

 

srkomuro

http://www.srkomuro.com/

3 thoughts on “Dibuixos a la paret

  1. moni

    m’he capbussat a la web doncs em sembla una iniciativa molt original i a més, curiosament, molt decorativa… un petó!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *