Tipografies

logos.jpg

Super Veloz és una aplicació per composar petits textos, logos, gràfics,… a partir de vàries col·leccions de tipografies. A la seva web trobareu una mica d’història i una galeria amb composicions de persones que, igual que jo, s’hi han passat una bona estona experimentant. Bona i creativa eina. 🙂

És un projecte d’Andreu Balius.Àlex Trochut.Flan.Inklud:
http://www.superveloz.net/index.php

Via: Tam Tam.

5 thoughts on “Tipografies

 1. mariangels

  Trobo molt interessant l’aplicació Super Veloz, però no he vist que dongui l’opció de guardar la teva creació per poder-la utilitzar en un dibuix… etc. Només les guarda a la galeria? No es poden baixar?

 2. Teresa Post author

  Hola Mariàngels,
  jo he utilitzat un capturador d’imatge per guardar els meus logos.
  El que faig servir es diu “RapiCapWin” i me’l vaig descarregar gratuïtament d’internet. És molt senzill i captures la zona que vols.

 3. Mariangels

  Gràcies Teresa, suposo que si no també hi deu haver el recurs de fer un print de pantalla i retallar amb el Paintshop. Però pensava que potser hi havia alguna opció que permetes guardar des del mateix programa.

 4. yvonne

  hola wapa!
  molt divertit això de les tipografies. Ja li passaré a en Quim que és el rei de les lletres. Segur que li agradarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *