Gerros de tetrabrick II

gerros-martina-celia.jpg

Fa uns mesos penjava un article sobre uns gerros fets a partir d’envasos de tetrabricks que varen fer els meus i les meves alumnes d’infantil. Doncs, no em puc estar de repetir tema i penjar les fotos dels gerros que han fet la Martina i la Cèlia, dues petites artistes que m’estimo molt, filles d’una companya, amiga i també seguidora del bloc, la Blanca. M’encanten perquè han sabut aprofitar la idea millorant-la i fent uns gerros més creatius, amb diversitat de materials. Tots únics.

Les meves felicitacions a les artistes!  😉

Sabeu per què en van fer tants? perquè van ser un regal per cada membre de la seva família.

16 thoughts on “Gerros de tetrabrick II

 1. moni

  quins artistes tan fantàstics!!! Com sempre amb molt bones idees! Un petó!

 2. dolors

  Jo també vull felicitar a les artistes!
  Que aquesta creativitat i ganes de fer no pari. Un petonàs

 3. Càndid

  Hola Tere,
  tu sempre donant idees per a lluitar contra la crisi, contra la crisi de creativitat, vull dir.
  Felicitats a les autores i a la que els va donar la idea.
  A tu que t’agtraden els llibres, ¿has vist el que en fa un tal Brian Dettmer?
  Ho he trobat en el bloc que t’enllaço:
  http://llibreter.blogspot.com/2009/03/llibres-sobre-llibres.html
  No te’n perdis el vídeo del missatge.
  Un petó,
  Càndid

 4. Teresa Post author

  Si la Cèlia i la Martina ja estaven contentes pel fet de penjar la imatge amb els seus gerros, amb tots aquests comentaris deuen estar emocionadíssimes. A veure si us sortiran encàrrecs, noies! (penseu que la Cèlia té 5 anys i la Martina 7).

  Càndid, em miraré l’enllaç i et diré alguna cosa. Gràcies.

 5. GEMMA ALONSO

  HOLA!!
  Bé, jo no m’hi estaré de fer un comentari, sobretot perquè he estat la mestra de la Martina durant dos anys i me l’estimo molt, i a la petita Cèlia també.
  Amb molt carinyo: FELICITATS PETITES-GRANS ARTISTES!!
  I aprofito per felicitar també a la “mama de les artistes”, perquè sé que ella també ho és i té idees molt creatives, i del que t’envolta, s’aprèn.
  I vinga Tere…… Gràcies a tu, per continuar donant idees.

 6. Mònica

  Bon dia,
  he descobert el teu bloc fa uns dies i no puc parar de mirar-ho. Passo hores i hores remenant, i m’encanta! pensava que et mereixies saber-ho i només volia felicitar-te per la recerta tan ben feta i amb tan gust!
  Moltes felicitats, de veritat! m’encanta! i penso que em serà molt útil! em falten 3 mesos per acabar la carrera de magisteri infantil! i només tinc ganes de ser mestra per poder fer totes aquestes coses!
  per cert, he fet uns coixins amb els nens preciosos, gràcies a la idea que vaig trobar aquí!!!!!!

 7. Teresa Post author

  Gràcies Mònica, m’alegra que el meu bloc t’engresqui i et doni idees. Et desitjo que el teu camí com a mestra sigui emocionant, ple d’il·lusió i bons projectes.
  Es necessiten noves i competents mestres. Sort!

 8. imMA

  Felicitats pel bloc Teresa,
  una de les teves moltes idees, els gerros de reciclatge, em fan companyia en el meu estudi mentres dibuixo. La Martina i la Cèlia me’l varen regalar, tot ple de colors, brillantor, flors… les meves dues artistes estimades…

 9. Teresa Post author

  Ets una persona afortunada, inMA, com veus hi ha vàries persones que estarien encantades en tenir-ne un. Ser la tieta té avantatges …

 10. yvonne

  Vaja, vaja… amb artistes com aquestes l’art no morirà mai!!!! Moltes felicitats Martina i Cèlia… i també felicitats per la Blanca, que les anima a crear coses amb il·lusió.
  Sort que existeixen persones amb sensibilitat que ens fan la vida una mica més bonica cada dia.
  Gràcies Tere per aquest bloc sempre tan ple de sorpreses!!!! un petó

 11. magda

  Aquesta ha estat una molt bona idea que hem fet els nens de P-4 de la nostra escola per familiraritzar-nos amb les figures geomètriques. Per treballar els prima hem fet aquests gerros. Al mateix temps celebrar la primavera. A tothom li han agradat molt. Una vegada més moltes gràcies

 12. pepa

  M’encantaria fer-lo amb els meus alumnes pero necessite saber com cobrir les lletres del tetra-brick. Si fores tan amable d’explicar el procediment reciclare esta primavera.
  Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *