Taller “Fem manuals”

fem-manuals.jpg

Vaig arribar al bloc Fem manuals a través d’una entrada de Pescant idees. Si li feu una ullada us trobareu amb una bandada d’ocells de colors, autèntiques maquetes o originals decoracions nadalenques entre altres meravelles realitzades per nens i nenes en un taller extra-escolar de l’escola Canigó de Sant Just Desvern.
Les meves felicitacions per l’art i la creativitat que es respira i també per la manera de plasmar-ho en el bloc.

El bloc:
http://manualscanigo.blogspot.com/

L’àlbum de fotos de Flickr:
http://www.flickr.com/photos/manualscanigo/

3 thoughts on “Taller “Fem manuals”

 1. Cristina

  Moltes gràcies per la teva felicitació! Si em permets afegiré el link del teu bloc perquè els meus alumnes i qui vulgui, gaudeixi també dels teus interessants suggeriments, propostes i comentaris!

 2. Teresa Post author

  I tant que pots posar el meu bloc en els teus enllaços, només faltaria….
  Aprofito i et faig una observació en pla més particular: la paraula “manuals” se sol utilitzar (entre mestres) per aquells treballs que normalment segueixen tots els mateix patró i pautes i on la creativitat sol ser escassa. Res a veure amb els teus plantejaments. Penso que el teu espai més que “Fem manuals” s’hauria d’anomenar “Fem art” que és el que crec que feu.

  Les meves felicitacions de nou Cristina!

 3. Cristina

  Moltes gràcies Teresa per descriure com a “art” la feina que surt de la classe màgica. Estic d’acord amb tu en que els projectes acaben sent obres d’art. Intento ensenyar als alumnes projectes que no siguin trets de còpies o estereotips. Desde p4 fins a 6è els nens i les nenes es senten identificats com artistes. Molt sovint, quan els més petits s’embruten les mans, sempre diuen el que constantment els repeteixo: els artistes s’embruten!

  Tanmateix, els pares i les mares reconeixen la meva activitat extraescolar com a “Treballs Manuals”, perquè així la van anomenar, i com hi ha altres activitats a l’escola com Dibuix o Ceràmica, definir la meva feina com a “Art” podria “crear conflictes” o potser seria abarcar massa! ;-D

  De totes maneres, les teves paraules em dónen molts ànims i força per continuar la meva tasca amb il·lusió! Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *