Pleo

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/E0C55PEcj5E” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Sort que en Pau, el meu fill, és massa gran per demanar un Pleo als reis. De petit, els dinosaures van ser durant una llarga època les seves joguines preferides i casa nostra semblava ben bé l’escenari de Juràssic Park. Per si no sabeu res de res de Pleo (jo fins ahir tampoc) us diré que es tracta d’un robot dinosaure, molt tendre i que t’arriba a impressionar a tal extrem que et fa dubtar si és o no real.

Si mireu el vídeo en tindreu prou per coneixe’l i veure el que és capaç de fer i “sentir” i així estareu preparats/des per si algun dels vostres alumnes, tornant de les vacances, us el presenta com la joguina preferida que li han portat els reis.  Sort que és temps de crisi …  

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *