Burning the Clocks

burningtheclocks.jpg 

A Brighton (Regne Unit) avui celebren “Burning the Clocks” (Cremant els Rellotges), una espectacular desfilada de fanals i figures blanques plenes de llum que acaben cremades a la platja en una gran foguera. El poble participa activament creant artesanalment creatives i originals estructures fetes de paper relacionades amb els rellotges i que volen ser una alternativa a l’excessiu consumisme propi d’aquestes festes nadalenques. 

Si us pica la curiositat i voleu veure fotografies de les desfilades dels darrers anys entreu a l’enllaç següent i us en fareu una idea d’aquesta màgica festa.
Com m’agradaria poder-hi ser ……

http://www.burningtheclocks.co.uk/index3.php

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *