Boles de neu

boles-de-neu.jpg

Una bola de neu és un dels objectes que pot anar del més kitsch – a trobar en qualsevol botiga de souvenirs a la màgia més encantadora. Entreu a la web de Walter Martin i Paloma Muñoz i us trobareu amb una col·lecció increïblement curiosa.

Qui alguna vegada hagi intentat fabricar-ne una sabrà que no és feina fàcil, cal trobar materials que no s’alterin dins l’aigua, una cola a prova de sacsejades, petites partícules que simulin la neu, … però si un d’aquests dies de fred us venen ganes de fer-ne una amb els vostres alumnes podríeu partir d’un personatge (de plàstic) que els agradi i anar seguint els passos que us proposa aquesta web o … aquesta si teniu una mica més d’atreviment.

http://www.martin-munoz.com/recent/index.html
http://ohlesboulaneiges.free.fr/page_fabriq.htm
http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/snow_globe/

2 thoughts on “Boles de neu

  1. Xavier

    Hola! Des de fa temps que busco boles de neu. M’agrada comprar-ne una a cada ciutat, o país que visito, però no n’he sabut trobar més enllà de les que pots trobar a les botigues de souvenirs. Alguna referència on poder trobar-ne d’altres tipus? Gràcies!

  2. Teresa Post author

    Hola Xavier, tens raó, la majoria de boles són molt kitsch i amb motius molt tòpics. Jo n’he trobat algunes diferents en mercadillos de nadal alemanys i també en alguna botiga d’objectes de disseny o de papereria. En vaig veure algunes molt maques a Conesa, una papereria del carrer Petritxol de Barcelona.
    Salutacions,
    Teresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *