Els indis

He recuperat un vídeo que descriu el treball d’un projecte sobre els indis que vaig fer fa uns cursos amb els meus alumnes de P5. Moltes companyes el coneixeu bé, però he pensat que li havia de fer un raconet en el bloc,  ja que va ser una experiència feta amb molta il·lusió, on vàrem aprendre, tant els nens i nenes com jo, moltíssimes coses sobre els indis i que crec que pot ser útil per a altres mestres.

Si disposeu de 6 minuts, feu un clic sobre la imatge i el podreu veure.
No us oblideu d’activar el so i penseu que cal tenir instal·lat el RealPlayer.

 indis.jpg

10 thoughts on “Els indis

 1. Teresa Post author

  Dolors, saps que el premi va ser la “guinda” del pastís, i aquest (el pastís) va ser el més important.

 2. olivia

  Hola!! Sóc una mestra d’ed. infantil i he trobat el teu bloc i és molt interessant!MOLTES FELICITATS PER AQUEST BLOC!! de moment jo encara no en tinc però d’aqui un temps no molt llunyà jo també en tindré un. he fet el xafarder …. però…… però he intentat mirar el vídeo dels indisi i no he pogut em pots explicar per què?? gràcies i moolt de gust!!
  olívia

 3. Teresa Post author

  Hola Olivia,
  per poder veure el vídeo cal que tinguis instl·lat el RealPlayer, programa que pots trobar per internet de forma gratuïta i instalar-te’l a l’ordinador .
  Prova-ho.

 4. Càndid

  Que sàpigues que aquest vídeo apareix a cada curs d’imatge amb què topo. Deu ser que els profes que no en sabem fer (per més que ens fem els fatxendes) aprofitem els que sí que en sabeu.
  Un vídeo genial.

 5. Teresa Post author

  Que també sàpigues, Càndid, que una no es cap experta (en res). Això de tocar tantes tecles no deixa temps per aprofundir en res.
  Aquest vídeo el vam realitzar per explicar a la resta de les classes i mares-pares tot el que haviem après sobre el tema dels indis. Després, resulta que també es van enterar molta més gent, mira per on …. i gràcies al premi. A això només cal afegir un moment d’inspiració que devia tenir quan el vaig muntar. Res més.
  Mira que incloure’t dins dels profes que “no en sabem fer”…… quina modèstia la teva!
  Parlant de modèstia, ara la deixaré de banda i et diré que el vídeo també va viatjar a València al Festival de Cinema Jove i també a Nova York a unes Jornades de la OETI (aquí no em van convidar, llàstima).
  Una abraçada.

 6. Carme

  No puc obrir el video.
  Tothom em parla tant bé que em faria molta il·lusió veure’l.
  Quan clico damunt de la imatge i em surt: “Not Fount”
  Algú sap què hi puc fer?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *