Poesies amb suc

poesiesambsuc.jpg

…… 
Durant molts anys,  el llibre  “Recull de poemes per a petits i grans”, de la M. Antònia Pujol i la Tina Roig i amb il·lustracions de Nöele Granger, era el nostre gran recurs quan cercàvem poesies per a treballar amb els més petits de l’escola. Des de fa uns mesos, comptem amb una altra excel·lent antologia de poesia per a infants: Poesies amb suc, seleccionada per Miquel Desclot, amb més de tres-cents poemes d’autors de tot el món (catalans, anglesos, bascos, italians,…). Els poemes aborden tot tipus de temàtica i estan il·lustrats pels simpàtics dibuixos de Mercè Galí.

Dins dels sucosos poemes d’aquesta antologia, trobarem els d’Olga Xirinacs, escriptora tarragonina de la qual us recomano el seu llibre Marina, Cavall de mar editat per Barcanova, amb uns preciosos poemes del mar que fa uns cursos varem recitar i il·lustrar a l’escola i els quals queden recollits en una petita animació.


Poesies amb suc: antologia de poesia per a infants
Autor: Miquel Desclot (selecció)
Il·lustradora: Mercè Galí
Barcelona: La Galera, 2007

3 thoughts on “Poesies amb suc

 1. cguell1

  Un bon llibre, jo l’utilitzo molt a la biblioteca de l’escola.
  Crec que és una peça bàsica per a qualsevol biblioteca escolar !

 2. Teresa Post author

  Hola Carme,

  que sàpigues que vas ser TU qui me’l va donar a conèixer el curs passat a la Biblioteca del teu centre. Recordes?

  I mira per on, avui, una amiga i excompanya -l’Imma- arrel d’aquesta entrada, m’ha deixat un altre llibre de poemes i endevinalles per a nens i nenes: Bella Lluna fa l’ullet, de la Fina Anglès. No sé si el coneixes.

  Fins aviat.

 3. Carme

  Tens raó no m’enrecordava!
  No conec el llibre: Bella lluna fa l’ullet, el buscaré, sempre va bé ampliar bibliografia.
  Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *