Tornem-hi!

puzle1.jpg

Bones, ja tenim aquí un nou curs i cal tornar a re-emprendre aquelles activitats que tan fàcilment deixem aparcades a l’estiu i per a mi, que em considero una dona de paraula, una d’aquestes és continuar amb el bloc.

Com podeu veure he canviat la seva aparença, li he fet un canvi d’imatge. M’ha vingut de gust començar amb alguna novetat després d’aquest descans, on no he deixat, en certa manera, d’anar acumulant cosetes per poder compartir amb vosaltres, algunes relacionades amb situacions viscudes (en directe), altres, trobades a la xarxa en aquells moments de mandra i calor que no tens ganes de fer gaire res més.

En les properes entrades us faré un tast de les meves troballes d’estiu, algunes d’elles veureu que coincidiran amb llibres o jocs comentats en anteriors entrades del bloc. Si us pica la curiositat per saber la ciutat que he visitat aquest estiu i d’on han sortit algunes d’elles, només cal que us animeu a fer un puzle, al qual hi podeu accedir clicant  a sobre de la peça de la imatge. És molt fàcil!

Si ho heu fet, us trobareu una web on podreu fer (molt fàcilment) puzles amb les vostres imatges, triant la forma i el nombre de peces i on hi podreu accedir en qualsevol moment a través de l’adreça que es genera. Aquesta bona eina m’ha arribat des del bloc Recursos per a mestres de la Dolça Vert (on no deixo de trobar coses interessants).

4 thoughts on “Tornem-hi!

 1. GEMMA ALONSO

  Hola Teresa, quina foto tant bonica, espero poder veure i fer fotos com aquesta d’aquí a poquet, en tinc moltes ganes.
  Tornem a començar la rutina de sempre i jo com molta altre gent,de ben segur, teniem moltes ganes de retrobar-nos amb tu, perquè com sempre ens dones idees i ens ajudes en la nostra tasca “docent”.

 2. Carme

  Hola Teresa, d’això se’n diu puntualitat! des del primer dia al peu del canó.
  M’alegra molt poder disfrutar de nou del teu bloc, sempre amb idees atractives i interessants!
  Ens veurem,no tant sovint com el curs passat (ho trobaré molt a faltar!) però de tant en tant….
  Fins aviat.

 3. Teresa Post author

  Hola Carme, a mi també m’alegra tenir notícies teves i tot i que aquest curs no ens veurem tan sovint segur que no deixarem de mantenir contacte, si res més no, ho farem a través del bloc on sempre pots fer alguna aportació.
  Bon començament de curs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *