Vida i mort d’un gelat

Vaig dir que el dia que fes calor seria el dia ideal per penjar aquest vídeo de gelats. Avui he començat a patir la calor i el penjo. Tot i que el títol també pot semblar una mica “tètric” (com diria la Sílvia) no crec que afecti tant com el del “pobre” conill de xocolata. Tots dos es basen en el mateix efecte, el que produeix la calor -i en aquest cas efegint el factor temps- sobre determinats elements.

Mireu-lo i que vagi de gust.
La música també hi acompanya.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/lTxsIJBVCD0″ width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

2 thoughts on “Vida i mort d’un gelat

 1. dolors farres

  Hola Teresa,

  He donat un cop d’ ull al teu bloc. D’ entrada, m’ ha enganxat, està tot tan ordenat!!. Sense adonar-me he visitat ,més o menys, tot el que hi havia penjat. M’ he quedat, però, amb aquest vídeo. Ara que tot just comencem l’ estiu, al veure’l m’ha vingut un sentiment de tristesa, mentalment he viatjat a finals de setembre, quan ens preparem per la tardor.
  Saps també he tret el nas al vídeo del conill, que heavy!!!. Qui hagi editat aquestes imatges no li agrada gens la pasqua.

  Bon estiu i continua nodrint aquesta pàgina de bon material, és super entretinguda i útil!!!!.

 2. Teresa Post author

  Hola Dolors,
  celebro que trobis el bloc útil i entretingut.
  Gràcies pels teus comentaris i espero rebre’n més.
  Bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *