Ampolles de descobriment

ampolles-descobriment.jpg

Coneixeu les ampolles de descobriment? Són un recurs per treballar l’observació, les habilitats motrius, el llenguatge verbal i matemàtic, l’experimentació,… i segur que moltes coses més com l’entreteniment i la diversió. Les podem construir fàcilment amb els nostres alumnes o bé presentar-les-hi com una sorpresa. Només necessitem una ampolla de plàstic i aquells materials o objectes que ha de contenir. Podem fer ampolles de sorra amb petites troballes de platja, ampolles de neu amb boletes de porexpan, ampolles màgiques amb elements brillants, ampolles de colors amb líquids de diferents densitats,… Les activitats poden ser diverses, com observar el que passa quan les movem o sacsegem, comptar els elements, escriure els seus noms, buscar els repetits,… etc… etc

En aquesta web d’un parvulari americà
http://www.mrspohlmeyerskinderpage.com/discoverybottles.htm
podreu veure moltes ampolles de descobriment o “discovery bottles“ i treure moltes idees.

3 thoughts on “Ampolles de descobriment

 1. dolors

  ets un pou de continguts diferents.
  aquestes ampolles m’han agradat molt. Se’n pot treure molt de suc.
  Sempre dic que hem falta saber anglès.
  No paris de donar diferents informacions. Gracies

 2. teresa Post author

  Gràcies Dolors,
  espero veure les que, segur, faràs amb els teus petits.

 3. Pingback: mirades » Ampolles de descobriment II

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *