Visita a l’exposició Experiències matemàtiques

Aquest mes de novembre, anirem a veure l’exposició “Experiències matemàtiques”. Al MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya), instal·lat en el Palau de Can Mercader de Cornella, hi ha una exposició on es poden gaudir i manipular les matemàtiques. Aquesta exposició és digna de ser visitada, els dies de diari està destinada a escolars, però  els diumenges pel matí es pot gaudir lliurament. L’exposició està dividida en diversos mòduls: estadística, il·lusions òptiques, miralls, puzles i jocs numèrics, puzles geomètrics i altres mòduls. En la nostra visita podrem jugar amb puzles tridimensionals, manipular diferents miralls, observar il·lusions òptiques molt originals i en general tastar les matemàtiques.

poliedros-e1355583463935

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *