Gat i pingüí

Són les vuit en punt i en Gat es prepara per menjar una sardina per sopar. Ding-dong! Quan en Gat obre la porta es troba un pingüí amb una motxilla enorme a l’esquena… que entra a casa seva sense demanar-li permís! En Gat mai no espera visites perquè no li agraden gens. En Pingüí sembla decidit a quedar-s’hi a passar la nit. Com s’ho faran per entendre’s, dos animals tan diferents?

Oriol Garcia Molsosa (autor) i Lucía Serrano (il·lustracions) ens expliquen una tendra i divertida història sobre l’amistat aparentment improbable que neix entre un gat i un pingüí, que generan situacions absurdes, entranyables i plenes d’humor. Ens recorda que la capacitat d’improvisació i la ment oberta ens fan sortit de la zona de confort i poden acabar creant una bonica amistat imprevista.

Obra guanyadora del Premi Emili Teixidor 2023.

 gat i pinguí-oriol garcia molsosa-lucia serrano-9788424674830 (Ed. La Galera)

A partir de sis/set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *