Tresors naturals que hem de protegir

En el nostre planeta hi ha tresors naturals que hem de protegir: el bosc més màgic, el volcà més majestuós, el desert més inquietant, l’abisme més profund, la selva més gran, el mar de sal més blanc, l’illa més bonica, la muntanya més alta, les cascades més poderoses, l’arbre més ample, el riu més bonic, les coves més fresques, l’indret més fràgil…

Ana Alonso (autora) i Violeta Monreal (il·lustracions) ens descobreixen aquests indrets i també d’altres llocs espectaculars, bonics, profunds, refrescants, fràgils, immensos o inquietants, que formen part dels tresors de la natura.

Tresors naturals - Barcanova Infantil y juvenil (Ed. Barcanova)

A partir de nou/deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *