Postals per al Tomàs

“Soc el rei de la mala sort. Ho tenia tot preparat per a unes vacances perfectes. Per fer un viatge inoblidable, passar-ho superbé i escriure postals als amics. Però tot se n’ha anat en orris. Buaaà!!! Espero que com a mínim els de la colla no s’oblidin de mi. Tomàs”

En Tomàs ha caigut a la dutxa i s’ha trencat una cama i un braç. Les vacances d’estiu se n’han anat en orris! Mentre pensa, ple d’enveja, com passaran l’estiu els seus amics, en Tomàs va rebent postals des de diferents indrets del món… i sembla que la realitat no s’ajusta amb el que tots havien imaginat!

Amparo Sena i Bruno Barrachina (autors) i Cristina Picazo (il·lustracions) ens expliquen una història sobre els contratemps de la vida i com la veritable amistat et torna el somriure i el bon humor.

Postals per al tomas (Ed. La Galera)

A partir de set/vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *