Pensa

Els personatges del llibre no paren de pensar. Què és un amic? Quin tipus de lloc és una escola? A mesura que van trobant-se al seu dia a dia, els van sorgint noves idees sobre les quals pensar: Què és perdonar? En què consisteix madurar? Serem partícips dels seus enginyosos raonaments i divertides conclusions sobre diferents temes, uns de més senzills i altres de més complexitat: Què és la justícia? Què em fa ser jo?

Per Shinsuke Yoshitake (autor) pensar s’assembla una mica a córrer una marató, requereix entrenament, per tant, com més ens hi apliquem, més senzill ens resultarà i millors resultats obtindrem. Encara que també arriba a comparar pensar amb llençar-se un pet, ja veureu com. Un llibre per a totes les edats que probablement us farà pensar.

PENSA (Ed. Pastel de Luna)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *