Dies com aquest

Un llibre d’imatges impactant en el qual dues veus diferents, un nen i un esquirol, van relatant la seva experiència en el transcurs d’un dia: «No tots els dies veus com surt el sol. No tots els dies vas a parar al peu d’una muntanya o aconsegueixes arribar al cim més alt. (…) A vegades ets com un gegant. I, de sobte, tots són gegants al teu voltant». Tanmateix, un dia qualsevol també pot ser un dia extraordinari i ple de sorpreses.

Cada veu ofereix una perspectiva diferent del que observa al seu voltant: els pics i les valls de la vida quotidiana, que són els mateixos i, tot i això, no ho són. Perquè tot, des del més mínim detall o el moment més fugaç, es pot veure des de molts angles.

Oriane Smith (autora) i Alice Gravier (il·lustracions) condueixen la nostra mirada a través d’un mateix paisatge que reflecteix dos mons, dues escales, dues perspectives, que conviden a posar-se en el lloc de l’altre: a jugar a veure el que ens envolta amb els ulls d’algú més petit.

 (Ed. Libros del Zorro Rojo)

A partir de sis/set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *