L’Os i el murmuri del vent

L’Os té tot allò que qualsevol somiaria per ser feliç: amics, una bonica casa, una vida sense preocupacions… Però un dia té una gran revelació, el murmuri dels arbres li diu que aquell ja no és el seu lloc i que és hora de marxar. L’Os prepara el farcell amb les seves coses i emprèn un llarg viatge. L’Os emprèn una aventura sense rumb per trobar-se ell mateix.

Marianne Dubuc (autora) ens explica una història plena de sensibilitat i poesia sobre el viatge iniciàtic d’un os que aparentment tenia tot el que necessitava per a ser feliç. Deixar enrere tot allò que coneixem i endinsar-nos en allò que ens fa por ens pot dur a llocs inesperats i donar-nos una gran recompensa.

L'OS I EL MURMURI DEL VENT (Ed. Joventut)

A partir de cinc/sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *