Parlar amb els arbres

Una premissa els arbres i tres pilars que la conformen: els poemes de Lola Casas, les il·lustracions de Cinta Riera i els comentaris científics de Carme Clopés. Parlar amb els arbres és un passeig tranquil i contemplatiu des dels boscos del Montseny fins al centre d’’Europa, des dels ambients més secs fins als boscos de ribera. Tot passejant entre els arbres, les autores conviden a escoltar-ne les històries i a sentir-ne el xiuxiueig en un viatge que desperta tots els sentits mitjançant la poesia, la il·lustració i el coneixement. Il·lustració, poesia i ciència es donen de la mà per crear un llibre deliciós i diferent.

Amb pròleg de Tortell Poltrona, el llibre es divideix en tres grans apartats (boscos mediterranis, boscos centreeuropeus i boscos de ribera), a través dels quals ens endinsa en el món d’arbres com l’’alzina, el bruc, el faig, el teix, el vern o el pollancre. Les fitxes científiques, molt completes, ens parlen de les seves fulles, dels fruits, de les flors i altres curiositats específiques de cada espècie.

PARLAR AMB ELS ARBRES. Riera, Cinta; Casas, Lola; Colpes, Carme. Libro en  papel. 9788480908894 Llibreria de la Diputació (Ed. Alpina)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *