El libro de los juegos

La llengua com a organisme viu que podem modelar al nostre gust pel sol plaer d’explorar i jugar. Un llibre lúdic i informatiu on Juan Berrio explica un reguitzell de possibilitats lingüístiques per elaborar enigmes i passatemps. A través de la mirada d’en Frederic i la Clara, dos cosins que es proposen crear els seus propis mots encreuats, anem descobrint la versatilitat de les paraules i la composició de figures retòriques (palíndroms, monovocalismes, calembours…). Cada tipologia s’acompanya d’una explicació i d’exemples il·lustrats que estimulen les ganes de posar-s’hi.

Un llibre per jugar i descobrir els secrets d’allò que llegim i diem. Perquè els nois i les noies puguin seguir avançant en la seva formació literària.

El libro de los juegos (Ed. Litera)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *