Un bosc dins meu

Una nena passeja per un bosc. Observa els arbres, la natura. Un cop a casa, la llum de la posta de sol s’escola pels vidres. El bosc segueix allà, dins i fora, i vol jugar amb ella mentre dibuixa o es diverteix amb el seu gos… A l’hora del bany, del sopar, del descans i el somni, la natura aconsegueix esmunyir-se a l’interior de la llar per recordar-li, de forma subtil i màgica, que sempre és allà: a la cadira de fusta que ens sosté, a l’aroma del pa calent, als refilets i xiulets del vent i, fins i tot, al suau pes del nostre gat. 

Deborah Underwood (autora) narra de manera evocadora el vincle que existeix entre el bosc i els éssers humans. Realça la idea que el destí de la humanitat depèn de l’equilibri dels ecosistemes, de la riquesa i varietat dels éssers vius que habiten el planeta.

Cindy Derby (il·lustracions) juga amb notes de color i textures vaporoses per crear escenes plenes de lluminositat, que mostren la transformació de la natura i les estacions. Els bells paisatges  s’entrellacen amb el lirisme del text i conviden el lector a perdre’s al bosc.

 (Ed. Libros del Zorro Rojo)

A partir de set anys,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *