A vegades em sento petita

Sovint ens sentim poca cosa, però si mirem les persones que ens envolten, ens adonarem que podem ser grans, molt grans. Els gestos més petits són importants i donen lloc a accions gegants. Cadascú de nosaltres pot marcar la diferència. A través de la mirada d’una nena és com millor valorem la grandesa del món, que ens emociona i ens transforma.

Vanesa Martínez (text) i Viv Campbell (il·lustracions) ens expliquen una història que parla sobre els valors, sobre les coses que ens fan sentir bé, sobre les pors i els límits mentals que nosaltres mateixos ens imposem, o sobre com podem implicar-nos per construir una societat millor. Sentir-se petita o sentir-se gran depèn de com es mirin les coses i tot pot tenir el seu costat bo.

II Premi Algar de contes infantils.

A vegades em sento petita (Ed. Animallibres)

A partir de sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *