El meu gat és molt bèstia

Fa poc un amic m’ha regalat un llibre sobre els gats, però no he aconseguit esbrinar exactament de quina raça és el meu.

Com la majoria de gats, el protagonista d’aquest llibre, dorm, menja, es renta i dorm! Camina per damunt dels fulls de paper on el seu amo acaba d’escriure, fa la migdiada en els llocs mes insospitats de la casa… Però també fa coses més sospitoses, com ara no caure de quatre potes o espantar-se si veu un ratolí. Segur que és un gat?

Gilles Bachelet (autor) ens explica una història amb molt sentit de l’humor. Amb les seves expressives il·lustracions i la seva manera de presentar els personatges, es posa en diàleg constant amb els lectors i les lectores.

EL MEU GAT ES EL MES BESTIA | GILLES BACHELET | Casa del Libro  (Ed. EntreDos)

A partir de cinc/sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *