Les formes de la natura

Mira un moment al voltant. Pots veure una petita marieta obrint les fundes de les ales per arrencar el vol des la fulla d’un angelet fins a un jardí proper, on maduixes amb forma de cor comencen a apuntar. Oh, què és allò? Un cargol que s’arrossega sobre les pues d’un eriçó, tot carregat amb la seva closca amb forma d’espiral, cap a les maduixes… Aquestes són tan sols algunes de les moltes formes que la natura ha donat a cada planta, animal o mineral. El sòl, el subsol, fins i tot les fosques profunditats del mar, estan plens d’ondulacions, punts, franges, taques gracioses, espirals recargolades o patrons enrevessats. Fins i tot els més diminuts tenen un lloc a la natura i un motiu per ser-hi. Els dibuixos de camuflatge ajuden els animals a confondre’s amb l’entorn, mentre que els més llampants els serveixen durant el festeig o quan volen espantar un intrús. Quina meravella de formes i patrons pots veure al teu voltant!

Jana Sedláčková , Štěpánka Sekaninová (autores) i Magdalena Konečná (il·lustracions) ens presenten un llibre il·lustrat preciós, acolorit i poètic que mostra la rica varietat de formes i patrons de la natura.

Lesformesdelanatura (Ed. Cossetània)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *