Enigmes. Detectius a domicili

Robatoris, desaparicions, misteris… Qui no ha somiat de petit ser el famós Sherlock Holmes? Fes-te detectiu amb aquests llibres-joc interactius i plens de sorpreses i resol un total de 17 misteriosos fets. Comença la teva investigació doblegant les pàgines del llibre per observar amb deteniment l’interior i exterior dels diferents escenaris del crim, minuciosament il·lustrats. Llegeix amb atenció els relats de víctimes, testimonis i sospitosos, segueix totes les pistes i posa a prova la teva capacitat de deducció per trobar el culpable de cada cas. T’esperen hores i hores de diversió!

Paul Martin (autor) pretén fomentar el gust per la lectura, el raonament lògic i la capacitat d’observació de nens i nenes. Amb divertides il·lustracions, un disseny únic i molt d’humor!

ENIGMES  ENIGMES (Ed. Librooks)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *