Cool Nata

“La Natalie sempre ha estat convençuda que no és ni prou atlètica, ni prou artística, ni prou cool, ni prou… de res. I, per postres, el primer dia de l’institut, descobreix que ja no és prou ni per a la Lily, la seva millor amiga. Per això, la Natalie està més atabalada que mai! Mentre intenta recuperar la Lily, descobreix moltes coses sobre el seu jo real. Si procurés ser qui és i no qui no és, potser s’adonaria que, tal com és, ja és “prou” de tot… i de sobres!”

Maria Scrivan (autora) ens explica una història amb sentit de l’humor, on es tracta de les amistats entre joves i de les ruptures d’aquelles amistats que semblaven inamovibles. Ens parla de la importància de trobar-se a un/a mateix/a i de veure els propis punts forts.

Cool Nata (Ed. Brúixola)

A partir de deu anys.

Continuen les històries de la Natalie. “Per primer cop a la vida, la Natalie se sent segura. Els seus mèrits són reconeguts, té amics que li fan costat i passa molt temps amb el noi que li agrada, el Derek! Però quan el Derek diu a la Natalie que l’estima només com a amiga, l’autoconfiança de la Natalie es transforma immediatament en baixa autoestima. Té el cor trencat, i mentre intenta recuperar-se, la Natalie deixa de banda les seves aptituds i fins i tot els seus amics. Sense ningú a qui recórrer, la Natalie haurà de sortir-se’n tota sola”.

Oblida'm, Nata  (Ed. Brúixola)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *